Aydın’da raylardan geçerken trenin çarptığı kadın ağır yaralandı Aydın’da raylardan geçerken trenin çarptığı kadın ağır yaralandı

Kadri Duman

Anamur’un tanınmış iş insanlarından Mehmet Çetinkaya’nın oğlu Korkut Çetinkaya bilet sattığı bir kadın yolcunun polis eşi tarafından tartaklandı. Olay Anamur’a bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan Anamur Otobüs Terminalinde meydana geldi. Bilet alarak otobüsü bekleyen kadın yolcu E.K, otobüsün rötar yapması nedeniyle yazıhane görevlisi Korkut Çetinkaya ile tartışmaya başladı. Yazıhane dışında bağırıp çağırmaya başlayınca, E.K’ye yönelik bağırmasına gerek olmadığını, zaman zaman istenmeyen rötarlar yaşandığı uyarısını yaptı. 

Yazıhane görevlisi Korkut Çetinkaya’nın uyarısından sonra kadın yolcu E.K polis Eşi A.K’yi aradı. Kısa bir süre sonra resmi üniformalı bir polisi de yanına alarak otogara gelen A.K, yazıhanede oturan Korkut Çetinkaya’ya saldırdı. Çetinkaya’ya “seni burada barındırmayacağım. Kafana kurşun yağdıracağım” diyerek yumruklar savurduğu güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Küfür ve saldırılara devam edince çevrede ki esnaf ve çalışanlar tarafından araya girilerek sakinleştirildi.

-31

Polis memuru A.K hakkındaki suçlamaları reddederken, yazıhane görevlisi Korkut Çetinkaya’nın önce eşini daha sonra da kendisini tahrik ettiğini ileri sürdü.

Otobüsün geç gelmesi nedeniyle 2 kişi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşünce taraflar hakaret, tehdit ve basit yaralama gerekçesiyle birbirlerinden şikayetçi oldu.

Polis Memuru A.K. ve M. K. arasında çıkan tartışma sonucunda taraflar karakola giderek karşılık şikayette bulundular. Müşteki ve şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınan polis Memuru A.K. Eşi E.K ile Korkut Çetinkaya, Hasan Zafer Çetinkaya ve Mustafa Koyuncu hakkında “Hakaret", "Tehdit" ve "Basit Yaralama" suçundan ifadeleri alınırken, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı ise olaya dair soruşturma başlattı. Soruşturma halen sürüyor.

Kaynak: Kadri Duman