Adanalıların Ömrü Kısaldı Adanalıların Ömrü Kısaldı

ÖNCE VEBALI GİBİ KAÇTILAR
‘Sözde’ yan yana görünmemek için önce vebalı gibi kaçtığı ziyarete hiç kimseye göbek bağı olmayan tarafsız ve bağımsız CHP’liler katılırken, asıl toplantının ziyaretten sonra özellikle Vahap Seçer’e yakınlığıyla bilinen kurultay delegeleri ile yaptığı ortaya çıktı.

YİNE SEÇER’İN EKİBİ İŞ BAŞINDA

Seçimlerden sonra yenilikçilerle birlikte hareket eden Vahap Seçer, Ekrem İmamoğlu ile defalarca poz vermiş ve destek açıklamaları yapmıştı. İmamoğlu’nun genel başkan adaylığından vazgeçilip CHP Grup Başkanı Özgür Özel’i aday yapma kararı alınca Seçer bu kez köşesine çekilip izlemeye başlamıştı. Tekrar Kılıçdaroğlu’na yanaşan Seçer, ekibini bir tarafa kendini bir tarafa atarak neticeyi garantilemek istiyordu. Yani ikili oynamaya alışkın olanlar yine sahnedeydi. Ziyarette görünmemeye çalışan özellikle Vahap Seçer’e yakınlığıyla bilinen kurultay delegelerinin Özgür Özel ile ‘özel’ görüştükleri ortaya çıktı. Bu kişilerden bazıları daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Ankara’ya da gitmiş, Kılıçdaroğlu için slogan atmış ve alkış tutmuş kişilerdi.

GİZLİ GÖRÜŞME İFŞA OLDU
Ziyaretten bir gün önce gizlice genel merkezden gelen bir kişinin yaptıkları araştırma ve inceleme ile bazı partililer ile yapılan ikili görüşmelerde, Vahap Seçer tarafından kurultay delegeliğine seçtirilen, başta Burhan Tekniker, Tayyar Tahiroğlu, Cumali Akbaş ve Toprak Çalışkan olmak üzere bir çok kurultay delegesi ile il binasının toplantı salonunda 1,5 saat süren gizli bir toplantı yaptıkları öğrenildi.

ANKARA İKİ YÜZLÜĞÜ BELGELEDİ
Mersin’den geçen gün ayrıldığı öğrenilen genel merkez görevlisinin Mersin’de bir kaç gün kaldığı ve kaldığı bu zaman içerisinde 3 kişi ile yüz yüze, 11 kişi ile ise telefon aracılığı ile görüştüğü öğrenildi. Yapılan görüşmelerde en çok il ve ilçe kurultaylarında yaşanılan baskı, tehdit ve hukuksuzluklardan şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kaynak: haber merkezi