Gamze Nur Yavuz

Mersinli Okçu Mustafa Özdemir'den Türkiye İkinciliği Başarısı Mersinli Okçu Mustafa Özdemir'den Türkiye İkinciliği Başarısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sayın Özgür Özel, 22 Ocak'ta Tunceli ve Elazığ illerinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Program, Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde düzenlenecek olan Kamer Genç Anma Töreni ile başlayacak. Saat 12:00'de başlayacak olan tören,eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in 8’inci ölüm yıl dönümü anısına gerçekleştirilecek. Özel, katılacağı anma töreni öncesinde sosyal medya hesabından Kamer Genç’i andığı bir paylaşım da yaptı. Özel, sosyal medyadaki paylaşımda, “Tunceli Milletvekilimiz, TBMM Başkanvekili, siyasette çok şey öğrendiğim Kamer Genç Ağabeyimi ölümünün 8'inci yılında saygıyla ve rahmetle anıyorum. Zaman hep onu haklı çıkardı, Kamer Genç’i unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Özel, Tunceli İl Başkanlığına geçecek. Özgür Özel, burada saat 13:40'ta partililer ve basın mensupları ile bir araya gelecek.

Günün ikinci yarısında ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Özel, Elazığ’a geçiş yapacak. Burada, saat 16:00'da Elazığ İl Başkanlığı ziyaret edecek.

GEZF30ZXUAA1E-w

Kaynak: İmece Gazetesi