Ahmet Sütcü

Yıldız, "Seçildiği günden bu yana Toroslar’da yaşayan hemşehrilerimizin lehine hiçbir çalışma yapmayan, meclis oturumlarında İstiklal Marşımızın okunmasını ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmasını yasaklayan ve  yüzlerce hemşehrimizi işinden eden bu zihniyetin temsilcisi olan Belediye Başkanı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’ni ne de 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz Zaferi’ni gerek kendi gerekse belediyenin sosyal medya hesaplarından kutlamıştır. Büyük Türk Milleti, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu Türk Yurdu yapmış, Büyük Taaruz Zaferi ile de Anadolu’nun sonsuza kadar Türk Yurdu kalacağını tüm dünyaya göstermiştir. Ancak Büyük Türk Milleti’nin adından dahi rahatsız olan bu zihniyet hiçbir platformda kutlama mesajı yayımlamamıştır” dedi.

Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TEN HİÇBİR YERDE BAHSETMEMİŞTİR”

Yıldız, ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na da değinerek, "Belediye Başkanı, bu önemli gün için Mustafa Kemal Atatürk'ten bahsetmeden paylaşımda bulunmuştur. 30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Türk milletine reva görülen esareti reddederek tarihimizin şanlı zaferlerine yenisini eklemişler ve Türk milletinin gücünü sınamaya çalışanlara tarihi bir ders vermişlerdir. Ancak Toroslar Belediyesi ve Belediye Başkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı için yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten hiçbir yerde bahsetmemiştir. 30 Ağustos deyince; gözleri hasretle yaşarmayan, göğüsleri gururla kabarmayan, yürekleri coşkuyla çarpmayanlara dikkat edilmesi bir vatan görevi haline gelmiş bulunmaktadır. Biz Milliyetçi Ülkücü Hareketin neferleri olarak milli ve manevi değerlerimizi, zaferlerimizi yok sayan bu zihniyetin sonsuza kadar karşısında olacağız” ifadelerini kullandı

PKK’LI TERÖRİSTE ŞARKI YAZAN SAHNEDE

MHP Toroslar İlçe Başkanı Av. Osman Mete Yıldız, 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Kadir Çat isimli kişinin, terör örgütü PKK’nın kurucularından Kemal Pir’e şarkı yazdığını ve defalarca terör örgütü propagandası yapmak suçlamasıyla gözaltına alındığını belirtti.

Yıldız, "Toroslar Belediye Başkanı, 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliklerinde Kadir Çat isimli şahsı kıymetli Toroslarlı hemşehrilerimizin karşısına çıkarmıştır. Kadir Çat, terör örgütü propagandası yapmak suçlamasıyla defalarca gözaltına alınmış bir kişidir ve PKK’nın kurucularından Kemal Pir’e şarkı yazmıştır. Bu kişi, eli kanlı teröristlere ağıtlar yazmakta ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmaktadır.  Kent uzlaşısı kapsamında belediye başkanı seçilen zat, böyle bir kişiyi Toroslar'da vatandaşlarımızla buluşturmakla ne kadar yanlış bir adım attığını anlamış mıdır? Bu zihniyetin, milli bayramlarımızı ve zaferlerimizi kutlamayı reddederken, terör örgütü mensuplarına şarkı yazan bu şahsı sahneye çıkarması büyük bir utanç kaynağıdır. Bu zihniyeti esefle kınıyoruz ve Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak, milli ve manevi değerlerimize karşı olan bu tutumun karşısında durmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ahmet Sütcü