Devrim kartal

Mersin’de Kışlık Hazırlıkları Başladı: Pazar ve Manavlarda Yoğunluk Arttı Mersin’de Kışlık Hazırlıkları Başladı: Pazar ve Manavlarda Yoğunluk Arttı

Rektör Yaşar, üniversiteyi tanıtmak için video yayınladı. Yayınladığı video içeriği adayların hoşuna gidebilecek şekilde hazırlandı.  

Üniversite tercihinin sadece bir eğitim kurumu seçmek anlamına gelmediğini belirten Yaşar, “Bu aynı zamanda gençlerin geleceğini şekillendiren önemli bir adımı atmak demektir. Atacağınız bu önemli adımda tercihiniz olmak ve size kaliteli hayatın kapılarını açacak eğitim imkanlarını sunmak istiyoruz“ dedi. 

1992 yılında kurulan Mersin Üniversitesi’nin bilimin ve çağdaşlığın  ışığında bir dünya üniversitesi parolasıyla nitelikli yükseköğretim hizmetleri sunan öğrenci odaklı uluslararası  bir üniversite olduğunu anlatan Rektör Yaşar,” Mersin Üniversitesi ulaşım olarak,  hizmet olarak ve doğasıyla gerçekten öğrenci odaklı bir üniversite. Aynı zamanda uluslararası sıralamalarda da dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almaktadır. Farklı disiplinlerden  sunduğu geniş yelpazedeki programları yetkin akademik kadrosu ve öğrencilerimizin bireysel ilgi yeteneklerini geliştirmek için sunduğu olanaklarla ön plana çıkmaktadır” diye konuştu.

Gençlere seslenen Yaşar, “Mersin’in kalbinde yer almak, doğa dostu yeşil kampüsümüz nitelikli eğitim hayatınızı aktif bir sosyo-kültürel yaşamla birleştirmek için sizleri bekliyor. Kentimiz tarihi dokusu, uzun sahil şeridi, muhteşem doğası ve eşsiz gastronomi lezzetleriyle sizleri karşılayacak. Böylesine güzelliklerin  bir arada bulunduğu öğrenci kenti Mersin’de öğrenci olma sırası şimdi sizde. Hepinizi Mersin Üniversitesini tanımaya ve ailemizin bir ferdi olmaya davet ediyor, yapacağınız tercihlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi .

Kaynak: Devrim Kartal