Devrim Kartal

Mercedes-Benz Türk'ün Türkiye genelinde kamyon şoförlerine sağlık ve bakım hizmeti sunmak amacıyla başlattığı Sağlık Bakım Tırı Projesi, üçüncü yılında da büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda, Mersin de Sağlık Bakım Tırı'nın rotasına dahil edildi.

Projenin amacı, kamyon şoförlerinin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarını desteklemek. Tırda sunulan sağlık ve bakım hizmetlerinin yanı sıra, şoförlerin moral ve motivasyonlarını artırmak için çeşitli eğlenceli etkinlikler ve sosyal aktiviteler de düzenleniyor.

Çukurova Cup Başlıyor Çukurova Cup Başlıyor

Sağlık Bakım Tırı, Türkiye'nin dört bir yanında yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Proje kapsamında bugüne kadar 7.000 kamyon şoförüne hizmet verildi. Projenin üçüncü yılında, 4 farklı lokasyonda 1.300 şoföre ulaşıldı ve bu sayı Mersin ziyareti ile daha da artacak.

Sağlık Bakım Tırı'nın dikkat çeken özelliklerinden biri de, dünyada yalnızca 400 adet üretilen ve Türkiye’de sadece 15 adet bulunan Mercedes-Benz Actros L Edition 3 çekicisinin kullanılması. Tırda bir iç hastalıkları uzmanı, bir fizyoterapist, iki berber ve bir psikolog görev yaparak, şoförlerin sağlık ve bakım ihtiyaçlarını karşılıyor.

Mersin’de de büyük bir ilgiyle karşılanması beklenen bu projeyle, kamyon şoförlerinin sağlık ve refahlarının daha da iyileştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Devrim Kartal