Tuğçe DOKUMACI

Mersin’de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Yenişehir’den bağımsız aday olarak sahalara geri dönen Yenişehir Belediyesi’nin eski başkanı İbrahim Genç’in dönüşü çok iddialı oldu. Genç, kendine ve projelerine güvendiğini söyleyerek yeniden Yenişehir’i kazanacağını ve kaldığı yerden devam edeceğine vurgu yaptı.

Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında hummalı bir çalışma yürüten Bağımsız aday İbrahim Genç, esnafla bir araya geliyor, sıkıntılarını dinliyor ve notlarını alıyor. Projelerinin bazılarını sosyal medya hesabından da paylaşmaya başlayan Genç, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağının altını çizdi.

Denek ve STK ziyaretlerini de ihmal etmeyen Genç, geçtiğimiz günlerde Atatürkçü Düşünce Derneği'ni, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada Yenişehir için projelerinden bahseden Bağımsız aday Genç, fikir alışverişinde de bulundu.

Genç’in yapacağı projeler arasında; Kız Öğrenci Yurdu, Sanat Merkezi, Kent Tiyatrosu, Engelliler Merkezi, Konuk evi yer alıyor. Bu projelerin sadece bir başlangıç olduğu ifade edilirken ilerleyen günlerde de projelerin hem sosyal medyada paylaşılması hem de ziyaretler sırasında vatandaşlarla paylaşılması bekleniyor.

Muhabir: Tuğçe Dokumacı