Gamze Nur Yavuz

Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) Akdeniz Eşbaşkan Adayı Av. Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Akdeniz bölgesinde bir halk buluşması gerçekleştirdi. 

"Akdeniz için DEM vakti" sloganıyla yola çıkan Sarıyıldız, bu özel anları ve düşüncelerini sosyal medya hesabından da paylaştı.

Sarıyıldız'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "AKDENİZ BİZİMDİR, BİZİM OLACAK. 31 Mart'ta; halka hizmet etmesi gereken yönetimleri şirket gibi yöneten, halkın değil ranta hizmet eden, hizmet etmek yerine israf eden bu zihniyeti hep birlikte değiştireceğiz" ifadelerine yer verdi. Aday, mevcut yönetimi eleştirerek, "Akdeniz Belediyesinde hasbelkader oturan birisi var. Onu gönderecek ve belediyeyi gençlerin ve kadınların belediyesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Sarıyıldız, "DEM, Akdeniz'in soluğu olacak. DEM, gerçek hizmetin adı olacak" diyerek, partisinin bölgeye yeni bir vizyon ve umut getirmeye hazır olduğunu vurguladı. 31 Mart seçimlerine odaklanan DEM Parti, Akdeniz'de halkın ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verecek bir yönetim anlayışını benimseyerek, değişim ve yenilik sözü verdi.

G I9V Y Wm W4 A A Uyv J

Kaynak: İmece Gazetesi