Turgutluspor isim değişikliğine gitti Turgutluspor isim değişikliğine gitti

Trendyol Süper Lig'in 2024-25 sezonuna iyi bir giriş yapamayan , 7. hafta maçında Konyaspor'u ağırlıyor. Teknik direktör , zorlu müsabaka öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.

"HAVA GÜZEL AMA BİZİM HAVAMIZ İYİ DEĞİL"

Bugün yeni bir başlangıç yapmak istediklerini aktaran tecrübeli teknik adam, "Hava güzel ama bizim havamız iyi değil çünkü 5 maçtır kazanamıyoruz. Oyun olarak, düşünce olarak biraz ileri gitsek bile yeterli seviyeye gelemedik. Bugün yeniden bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

"BUGÜN YENİDEN BAŞLIYORUZ"

6 günlük arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Şenol Güneş, "Geldikten sonra 8 günde 3 maç yapmıştık. Şimdi 6 günlük zamanımızı iyi kullandığımızı düşünüyorum. Söz konusu 3 maçta hücumda da savunmada da sıkıntımız vardı. Puan kayıplarımız oldu. Bugün yeniden başlıyoruz. Her maça yeni umutla başlayacağız" ifadelerini kullandı.

"HÜCUMDA ETKİLİ OLARAK MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Konyaspor'un top kazanmada ligde ilk 3'te olduğunu hatırlatan Güneş, "Daha moralli daha aklımızı ortaya koyacağımız, güzel bir maç olacağını bekliyorum. Rakibimizin gücünü de biliyoruz çünkü fizik olarak iyiler, özellikle top kazanmada ilk 3'teler. Onların da yeni hocaları var ama biz daha çok uyumlu olabilecek oyunculardan kurulu bir takımız. Bugün oyun felsefemizi saha içerisinde ne kadar yaptığımızı görebileceğimiz, rakibimizin direnci ve hızlı geçişlerine cevap vererek, hücumda etkili olarak maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Galibiyet hedeflediklerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Bütün oyuncular bu anlayışla sahaya çıkacaklar. Oyun düzenimizi güzel bir şekilde sunup beklediğimiz sonucu kazanmayı istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA