Soydan, paylaşımında "Ahde vefa imandandır" anlayışını benimsediklerini belirtti ve bu düstur ile şehitlerin, ülkücü şehitlerin ve rahmetli teşkilat başkanlarının kabirlerini ziyaret ederek, onlara dua ve şükranlarını ilettiklerini ifade etti. Bu ziyaretlerin, onların anısına saygı ve minnetin bir ifadesi olduğunu vurguladı.

GEhjmHQXsAAcZty

Turizme Balık Çiftliği Tehdidi Turizme Balık Çiftliği Tehdidi

Ayrıca, Serdar Soydan, geçmiş dönem Yenişehir ilçe başkanları Alihan Küçük, Zeki Öztürk, Şahin Aladağlı ve Umut Topal ile bir araya geldiğini belirtti. Bu buluşmada, oluşturulan dost meclisinde tecrübelerin paylaşıldığını ve görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade etti. Ardından, Büyükşehir belediye başkan aday adayı Nihat Öz'ü ziyaret ederek, kendisine destekleri için teşekkür etti.GEhjmHSXYAATEsS

Soydan'ın mesajı, "Var olsun vefa bağımız, daim olsun gönüldaşlığımız. Mersin’e vefamız var, biz Varız." ifadeleriyle son buldu. Bu paylaşım, Soydan'ın Mersin'e ve geçmişte hizmet etmiş kişilere olan bağlılığını ve vefa anlayışını vurgulamaktadır. Paylaşımda yer alan fotoğraflar, mezar ziyaretlerinin ve eski teşkilat başkanlarıyla yapılan buluşmaların gerçekleştirildiğini gösteriyor.

GEhjmHPWEAAnZkX

Kaynak: İMECE GAZETESİ