Spor

Sergen Yalçın’a Eski Futbolcudan Sert Eleştiri: Hep Abartıldı

Sergen Yalçın’ın Nuri Şahin hakkındaki sözlerine eski futbolcu Murat Duruer tepki gösterdi.

Abone Ol

Teknik direktörlüğe ara veren ve yorumculuğa geçen Sergen Yalçın, sözleriyle gündem olmaya devam ediyor. Sergen Yalçın’ın Kafa Sports’taki yayında sarfettiği "Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben Anadolu'da 10 sene çalıştım ve hepsinde de başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler." sözlerine eleştiri geldi.

Eski futbolcu Murat Duruer, Sergen Yalçın’ı sert sözlerle eleştirdi:

"Nuri Şahin; Real Madrid, Liverpool ve Dortmund gibi takımlarda top oynamış, Bundesliga da yılın futbolcusu seçilmiş bir isim. Antalyaspor'dan sonra 6 ay da Terzic’e yardımcılık yapıp Dortmund’a yakışır şekilde göreve geldi.” Duruer, Sergen Yalçın’ın futbolculuk döneminin de abartıldığını söyledi:

“Onu (Nuri Şahin) eleştiren isme gelelim; Türkçe'yi zor konuşan, çok yetenekli olduğunu iddia edip, ismiyle at yarışları anılan çalıştığı takımda Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekmiş. Hatta bir maçta bunlar salak mı neden duran top çalışıyorlar anlamadım deyip Sporting'ten 3 duran top golü yiyen gelişime kapalı klasik bir Türk."