Antalya'nın Serik ilçesinde 15 yaşındaki Suriyeli Ahmet Handan El Naif'in motosikletli 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin haberlere yayın yasağı getirildi.

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütüyle Bağlantılı 'Gizli Tanık' İddianamesi Kabul Edildi Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütüyle Bağlantılı 'Gizli Tanık' İddianamesi Kabul Edildi

Konuyla ilgili Serik Sulh Ceza Hakimliği tarafından şu açıklama yapıldı:

"Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyası kapsamında, olayın toplum nezdinde infial yaratacak bir olay olması ve herhangi bir müessif olayın yaşanmaması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayın yapılmasının yasaklanmasına kararın verildiği bildirilmiştir." 

NE OLMUŞTU?

Antalya'nın Serik ilçesinde 15 yaşındaki Suriyeli Ahmet Handan El Naif, motosikletli üç kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürülmüştü.

Kökez Mahallesi Cuma Pazarı mevkisinde meydana gelen olayda 2 motosikletle kaçan şüpheliler R.Ö., Y.Y. ve İ.A. yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi