Şehir merkezinde ve farklı mahallelerde gerçekleştirilen bu çalışmalarla, parklar, kavşaklar ve refüjler modern motiflerle süsleniyor.

"KADINLAR GÜÇLÜ OLURSA TOPLUM GÜÇLENİR" "KADINLAR GÜÇLÜ OLURSA TOPLUM GÜÇLENİR"

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ekiplerin düzenli olarak park ve yeşil alanların bakımını yaparak, temizlik, sulama ve gübreleme işlemlerini de gerçekleştirdiğini belirtti. "Vatandaşlarımızdan özellikle refüj ve parklardaki dikim yapılan yeşil alanları korumaya özen göstermelerini istiyoruz" diyen Turgut, bu çalışmaların şehrin estetiğine büyük katkı sağladığını vurguladı.

ESNAF ZİYARETLERİYLE DAYANIŞMA

Başkan Turgut, kentin güzelleştirilmesinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla da iç içe olmaya devam ediyor. Günün erken saatlerinde Menderes Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Turgut, hem hayırlı işler diledi hem de esnafların taleplerini dinledi. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çay içip sohbet eden Başkan Turgut, "Hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşlarla düzenli olarak iletişim kurmanın önemine dikkat çeken Turgut, "Her kesimden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaşıyoruz" dedi. Turgut, ayrıca geçmişten gelen sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapacaklarını ve tüm hizmetleri vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendireceklerini belirtti.

“HİZMETTE BİRLİK VE BERABERLİK ESASTIR”

Başkan Turgut, Silifke’nin daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini ve hizmetlerin halkın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. "Uzak yakın demeden her mahallemize hizmet ulaştırıyoruz" diyen Turgut, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm önerileri geliştirdiklerini açıkladı.

Kaynak: Derya Özgür