Gündem

Sinan Koç Toroslar'a yeniden talip

Yıllardır kendini siyasete adayan Siyasetçi-İş İnsanı Sinan Koç Toroslar’a yeniden talip oldu. Ayırım gözetmeksizin herkesin başkanı olacağının altını çizen Koç, Toroslar’da yarım kalanı tamamlamaya geldiğini söyledi.

Abone Ol

Siyasetçi ve İş İnsanı Sinan Koç Cumhuriyet Halk Partisi’nden Toroslar Belediyesi’ne ada adayı olduğunu duyurdu. ‘Baba ocağı’ diye nitelendirdiği Toroslar’a talip olan Koç, “Önümüzdeki yerel seçimlerde, yıllardır hayalini kurduğum Altı Ok bayrağını Torosların dağlarında dalgalandırmak hedefine ulaşmak için yine büyük bir özveri ile çalışmak istiyorum” dedi.

2004 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Toroslar’da yapılan ön seçimde birinci çıkan Koç, Toroslar’da CHP bayrağını dalgalandırmak istiyor. Tuncelili ailenin çocuğu olarak Toroslar’da dünyaya gelen Siyasetçi ve İş İnsanı Koç neden aday olduğunu şöyle anlattı; Ailem 60 yıldır Toroslar bölgesinde ikamet ediyor. Baba ocağımız halen Toroslardadır. İlk, orta ve lise öğrenimimi Toroslarda tamamladım. Genç denilecek bir yaşta, 1994 yılında iş hayatına atıldım. Halen onlarca insana istihdam sağladığım Turizm, Gıda ve Medya sektöründe kentime ve ülkeme hizmet etmekteyim. Bölgenin en yüksek tirajlı ve takip edilen gazetelerinden olan İmece Gazetesi imtiyaz sahibi, Radyo Merkoç kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak medya sektöründe öncü işler yapan bir grubu yönetmekteyim. 1999 Yılında Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak, Toroslar İlçesi’nden Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. 2004 Yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde ise Toroslar İlçesinde yapılan önseçimden birinci çıkarak Toroslar Belediye Başkanlığına aday oldum. CHP’nin bölgede aldığı en yüksek oyu aldım. Ancak çok az bir farkla kaybettim. Çok başarılı bir seçim kampanyası yapmamıza rağmen neden kaybedildiği konusunda bir rapor hazırlayarak genel merkezimize sundum. O günden bugüne kadar partimde bir nefer olarak çalışmaya devam ettim. Önümüzdeki yerel seçimlerde, yıllardır hayalini kurduğum Altı Ok bayrağını Torosların dağlarında dalgalandırmak hedefine ulaşmak için yine büyük bir özveri ile çalışmak istiyorum.”