Seren SABUNCU

CHP’nin iddialı aday adayları arasında bulunan Toroslar Belediye Başkan aday adayı Sinan Koç, Toroslar’ın sadece nüfusundan dolayı bir ilçe olduğunu söyleyerek CHP’nin yönetiminde burayı ‘köy’ görünümünden çıkartacaklarını ifade etti.

“TOROSLAR DA RAĞBET GÖRECEK”
Mersin’in Toroslar ilçesinin adayının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. CHP’nin iddialı isimleri arasından bulunan Siyasetçi ve İş İnsanı Sinan Koç, Toroslar özelinden projelerini şekillendirmeye devam ediyor. Mersin’in ‘yatırımsız’ bırakılan bir şehir olduğuna dikkat çeken CHP’li Koç, “Kentimizin yanı sıra Toroslar ilçemiz de yatırımı hak eden bir ilçe olup CHP’nin belediyecilik anlayışıyla Toroslar bambaşka bir yer olacak. En önemlisi Toroslar’ı bu ‘köy’ görünümünden çıkartacağız. Toroslar, sadece nüfusundan dolayı bir ilçe durumunda olup bizim yönetimimizle beraber rağbet gören diğer merkez ilçeler gibi rağbet görecek” diye konuştu.

Yenişehir İsmet İnönü Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışması Yenişehir İsmet İnönü Bulvarı’nda Yol Yenileme Çalışması

“BURAYA YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ ÇEKECEĞİZ”
Torolar’ın tarihi güzelliğine dikkat çeken CHP’li Sinan Koç, “Buraya yerli ve yabancı turistleri çekeceğiz. Bunu yapabilmemiz için ulaşım çok önemli bir konu. Toroslar’da ulaşım sıkıntısı, yol sıkıntısı var. İlk işlerimizden biri bu sıkıntıları halletmek olacak. Bir ilçeyi, ilçe yapan temel unsurlardan biri ulaşımdır. Ulaşım demek her şeydir. Burayı merkezi konuma getireceğiz” dedi.

Kaynak: İMECE GAZETESİ