Seren Sabuncu


Tömük Üzmez Tatil Sitesi'nde site yönetiminin sorunlara duyarsız olduğu ve sadece aidat toplamakla ilgilendiği iddia edildi. Site sakinleri, yönetimin siteyle ilgilenmediğini ve önemli sorunlara kulak tıkadığını düşünerek tepkilerini dile getirdi.
Sitede birçok önemli sorunun olduğu ve bu sorunların site sakinlerini rahatsız ettiği ortaya çıkmıştı. Asansörlerin titreyerek çalışması ve bakımsız olması, site binasının sıvalarının dökülmesi gibi sorunlar site sakinlerini endişelendirdi. Ancak, yönetim kurulunun bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması da site sakinlerinin huzursuzluğunu artırıyor.
Bir site sakini, asansörlerin ve merdivenlerin tamir edilmesi gerektiğini, ancak yönetimin sürekli kavga çıkararak sakinleri korkuttuğunu belirtti ve site içerisinde rant kavgaları olduğunu düşündüren bir ortamın oluştuğunu ileri sürdü. Yönetimin adeta korku yönetimi uyguladığı ve bu şekilde siteyi yaşanmaz hale getirdiği iddia edildi. Sakinler, yetkililerin bu duruma el atmasını ve sorunların çözülmesini talep etti.

Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi

Editör: Haber Merkezi