Gündem

Sokak Ortasında Kadına Şiddet Uygulayan 2 Kişi Yakalandı

Avcılar'da bir kadın yol ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca şiddete maruz kaldı. Engel olmak isteyen kişi de darbedildi. Saldırganlar C.Ş. ve E.D. yakalandı, çocuk büro amirliğine gönderildi.

Abone Ol

Önceki gün saatlerinde Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde otomobilden inen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu grup bilinmeyen bir nedenle yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen olayda tartışmaların hedefindeki kadın şiddete uğrayınca 'Anne' diye bağırmaya başladı. Kadın arbede sırasında yere düşerken, bir başka kadın darbedilen kadınla bir kişiyi telefonda görüştürmeye çalıştı. Kısa süren telefon görüşmesinin ardından kadına şiddet devam etti.

KARŞI ÇIKAN KİŞİYİ DE DARBETTİLER

DHA'da yer alan habere göre, kadına şiddete engel olmaya çalışan bir kişi de darbedildi. Bu sırada şiddet gören kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, iki taraf arasındaki kavga uzun süre devam etti.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sokak ortasında C.M.'ye ve onu kurtarmaya çalışan kişiye saldırdıkları belirlenen C.Ş. ve E.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan C.Ş. ve E.D.'nin işlemleri çocuk büro amirliğinde devam ediyor.