Kadıköy'de Özel Bir Öğrenci Yurdunda Şüpheli Ölüm Kadıköy'de Özel Bir Öğrenci Yurdunda Şüpheli Ölüm

Yazısında Polat çiftinin tutuklanmasının ardından başlayan kara para ve dolandırıcılık operasyonlarında yeni gelişmeler yaşandığını söyleyen Ağırel, “Zaten 600 fenomen ile ilgili Ticaret Bakanlığı inceleme başlatmıştı. Şimdi inceleme derinleştirildi. Artık MASAK ve vergi müfettişleri de olaya müdahil oldu” dedi.

Polat çifti gibi lüks yaşamları ile dikkat çeken diğer Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında bir gelişme yaşanacağını yazan Ağırel şunları söyledi:

Hatta yazımı yazarken bir gelişme yoktu ama ilk olarak Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında bir gelişme yaşanacağını duydum. Yazıyı baskıya girene kadar ilan edilirse şaşırmam. Sonrasında ise ismi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim.

ozlem-oz-ve-tayyar-oz-kimdir-ozlem-oz-ve-tayyar-oz-ne-is-yapiyor

Tavsiyem (!), sakın “Noterden devir işlemlerini yaptım kurtuldum” diye düşünmeyin, siyasi bağlantılar kurarak veya bazı vakıf ve yöneticiler aracılığı ile birtakım girişimlerde bulunmayın. Bu girişimleriniz biliniyor ve duyuluyor.

654b4de44e3fe11ca815b8ef

Soruşturma başlatıldı

Ağırel, yazısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Öz çifti hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Dosyaya ise erişim engeli konulduğunu kaydetti.

basliksiz-1-gxqe_cover

Ağırel şöyle dedi:

Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim

tartismali-ciftten-fakirlik-fotografi-geldi-nh1v

Kaynak: İmece Gazetesi