MasterChef All Star'ın final yapmasının ardından başlayacak olan Survivor 2024 için takımlar dün akşam TV8'de gerçekleştirilen "Survivor All Star Takımlar Belli Oluyor" programı ile belli oldu. Yarışmacılar kırmızı ve mavi olarak iki takıma ayrıldı.

1 Ocak'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yarışmanın yeni formatında yarışmacılar SMS olmadan performansa göre değerlendirilecek. 

Survivor 2024 kadrosunda Turabi, Nagihan Karadere, Hakan Hatipoğlu, Nihat Altınkaya, Yasin Obuz, Ersin Korkut, Nefise Karatay, Ogeday Girişken, Gizem Memiç, Furkan Kızılay, Damla Can, Sercan Yıldırım, Merve Aydın, Yunus Emre Özden, Sahra Işık, Doğukan Manço, Yiğit Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu, Seda Ocak ve Özgür Tetik yer alıyor.

Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi Güran ailesi 19 gün boyunca rol yapmış! Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin'in ölüm tarihi

Acun Ilıcalı, daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan ve sağlık sorunlarından dolayı bu sene kadroda yer almayacağı açıklanan Turabi Çamkıran'ın da All Star kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Turabi, Survivor'da kırmızı takımda yarışacak.

fgbv-g-doqx

MAVİ TAKIM (KADINLAR)

Nefise Karatay
Seda Ocak
Begüm Yücetan
Sahra Işık
Seda Aktuğlu
Damla Can

yhgfbvc-np20

MAVİ TAKIM (ERKEKLER)

Hakan Hatipoğlu
Yiğit Poyraz
Yasin Obuz
Özgür Tetik
Yunus Emre
Ogeday Girişken

ghnbgv-jwap

KIRMIZI TAKIM (KADINLAR)

Pınar Saka
Merve Aydın
Nagihan Karadere
Gizem Memiç
Aleyna Kalaycıoğlu
Berna Canbeldek

ghnbv-f-pl9e

KIRMIZI TAKIM (ERKEKLER)

Doğukan Manço
Furkan Kızılay
Ersin Korkut
Sercan Yıldırım
Turabi
Bozok Gören
Nihat Altınkaya

Kaynak: İmece Gazetesi