Survivor 2011 yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yargılandığı darp, gasp ve taciz gibi çeşitli suçlardan 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Televizyon programında sergilediği sıra dışı tavırlarıyla hafızalarda yer edinen Tarlacı, o dönem programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile yaşadığı tartışmalarla da gündeme gelmişti. Bu olayın ardından Acun Medya projelerine dahil edilmemişti.

CEZALARDAN KAÇTI, GÜNEY KIBRIS’A SIĞINDI


Tarlacı, 2022 yılında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde aldığı hapis cezalarından kaçmış ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne sığınmıştı. Burada yasal sorunlar yaşamaya devam eden Tarlacı, hakkında birçok suçlamadan dava açıldı. Darp, gasp ve taciz gibi suçlar nedeniyle tutuklu yargılanan eski yarışmacı, son mahkeme kararıyla 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu ceza, onun Güney Kıbrıs’taki tutukluluk sürecini resmileştirmiş oldu.

CEZAEVİNDE ZİYARETÇİSİYLE KONUŞTU


Tarlacı’nın cezaevinde ziyaretine giden vücut geliştirme uzmanı ‘Cenk Hoca’, eski Survivor yarışmacısının durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cenk Hoca, "Taner her yolu denedi ama elinde kendisini temize çıkaracak bir kanıt yok. Muhtemelen hayatının geri kalanını burada geçirecek" dedi.

Dilan Polat Cezaevi Deneyimlerini Paylaştı: Kahve Çok Farklıydı Dilan Polat Cezaevi Deneyimlerini Paylaştı: Kahve Çok Farklıydı

YASİN OBUZ’A ÇAĞRISI SONUÇSUZ KALDI


Taner Tolga Tarlacı, eski Survivor yarışmacısı ve ev arkadaşı Yasin Obuz’dan birçok kez destek talep etmişti. Ancak Obuz’dan bir yanıt alamayan Tarlacı’nın bu çağrıları sonuçsuz kaldı. Tepkiler ve yargı sürecinin ağırlığı altında zor günler geçiren Tarlacı'nın, cezaevindeki yaşamına dair belirsizlikler sürüyor.

869051-2.jpg

Kaynak: Haber Merkezi