Urfi Çetinkaya Cezaevinde Öldü Urfi Çetinkaya Cezaevinde Öldü


Rabia ARSLAN / Meryem KARADAĞ


Tarsus İlçe Belediye Başkanlığı görevini bir dönemdir devam ettiren 'Dr. Haluk Bozdoğan'dan memnun musunuz?' sorusunu Tarsus halkına sorduk.

Bir kesim buna 'evet memnum' derken birçok kişi ise memnun olmadığını söyledi. Bu iki kesimden ayrı olarak kararsız olan vatandaşlar ise Tarsus'taki eksikleri aktararak ciddi hizmet istediğini söyledi.


'HER GELEN BİR ÖNCEKİNİN YAPTIĞINI YIKIP BİR DEĞİŞİĞİNİ YAPIYOR'


Tarsus'un hep bir adım ötede olmasını istediğini söyleyen Mehmet Ziyapaşa, 'Ben burada doğdum büyüdüm. Tarsus'un hep bir adım ötede olmasını istedim ama ne yazık ki yıllardır aynı yerde sayıp duruyor. Birçok belediye başkanını gördüm ama biliyor musunuz hepsi aynı. Her gelen bir öncekinin yaptığı her neyse yıkıp bir değişiğini yapıyor. Halbuki yapılması gereken o kadar çok yer var ki. Kim gelirse gelsin tam hizmet sağlayacağını düşünmüyorum. Haluk Bozdoğan'dan ne memnun ne de memnun değilim diyemem aradayım. İyi işler yapıyor ama ara sokaklardaki kontrolsüzlükte aklımı karıştırmıyor değil' ifadelerini kullandı.


'TARSUS ARTIK İL OLMALI'


Tarsus'ta hiçbir eksik bulunmadığını belirten Hayri Keskin, 'Ben Haluk Bozdoğan'dan da Tarsus'tan da çok memnunum. Tarsus'ta eksik gördüğüm tek şey artık il olmalı. Birçok vilayetten daha fazla nüfusa sahip, 20 senedir il olacak diyorlar. Umarım olur' diye konuştu.


'TEK BİLDİĞİ OLANI DA BOZMAK'


Ali Öztürk, Bozdoğan'ı ve belediyeyi eleştirerek şöyle konuştu, 'Şu an yarenlik caddesindeyiz. Bu caddenin önceki halini belki bilmezsiniz ben size anlatayım. Burada çeşme vardı görebildiğiniz çoğu yerde de ağaç büfeler vardı kaldırıldı. Tarsus'un en işlek yerlerinden birisi olan yarenliğin eksi halinden eser yok. Hala işlek ama o zamanlar insanlar gölgelik bank bulmakta zorlanmıyordu ya da bu sıcak günlerde soğuk suyunu içtiğimiz bir çeşme vardı. Şimdi ise ne bir bank ne de bir serin su içeceğimiz çeşme var. Burası sadece tek bir örnek inanın şu an ki yerel iktidardan hiç memnun değilim. Hiçbir çalışmasını faaliyetini görmedim tek bildiği olanı da bozmak.'

Editör: Haber Merkezi