Özel Haber

Tarsus Belediyesi Arsa Satışına Gidiyor

Tarsus Belediyesi, SGK ve esnafa olan toplam 700 milyon TL’lik borcunu ödeyebilmek amacıyla dört taşınmazını satışa çıkarmaya karar verdi. Bu taşınmazlar, Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu Mahallelerinde yer almakta olup, arsa niteliğinde bulunuyor. İhale, 28 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Satış işlemi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi kapsamında Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak. İhale, Tarsus Belediyesi'nin Tozkoparan Zahit Mahallesi Kasım Gülek Bulvarı üzerinde yer alan Belediye Tesisleri İdari binasında, Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgelerle birlikte Teklif Mektuplarını en geç 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 17.00’ye kadar Tarsus Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kira, Satış ve Tahsis Yöneticiliği'ne teslim etmeleri gerekiyor.

Vatandaşlar, ihale şartnamesini Tarsus Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak inceleyebilir ve ihaleye ilişkin detaylı bilgilere Tarsus Belediyesi'nin resmi web sayfasından erişilebilir.