Ahmet Sütcü

Tarsus Ticaret Borsası, olağan haftalık yönetim kurulu toplantısını bu hafta Karapınar Ticaret Borsası ile gerçekleştirdi. Toplantıya Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy başkanlık etti. İki borsanın yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, borsaların bölgesel kalkınmaya katkısı, üyelerine sunduğu hizmetler ve tarım ticaretinin geliştirilmesi gibi temel konular görüşüldü.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ve Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, borsalarının benzer amaçlar doğrultusunda hizmet verdiğini ve bölgedeki üreticilere ve üyelere en iyi hizmeti sunma gayesinde olduklarını belirttiler.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Toplantı sonunda her iki borsanın üyelerine sundukları hizmetlerin kalitesini artırma noktasında iş birliğini sürdüreceği vurgulandı.

Kaynak: Ahmet Sütcü