Devrim Kartal

Çukurova Cup Başlıyor Çukurova Cup Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçesinde yer alan Turkuaz (100. Yıl) Hemzemin Geçidi, MAOG Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerçekleştirilecek fore kazık çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2024 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında trafiğe kapatılacak.

Bu süre boyunca, Turkuaz Pazar Yeri'ne giriş ve çıkışlar Kasım Ekenler Bulvarı üzerinden sağlanacak. Kasım Ekenler Bulvarı'ndan gelen araçlar 3318 numaralı sokaktan Atatürk Caddesi'ne yönlendirilecek. Güney yönünden gelen araçların ise Yavuz Donat Bulvarı'na yönlendirilmesi planlanıyor.

Yetkililer, sürücülerden belirtilen tarihler arasında trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını ve alternatif güzergâhları kullanmalarını rica ediyor. Kapalı olacak sokaklar ve alternatif güzergâh listeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin resmi kanallarından takip edilebilir. Bu düzenlemenin, Tarsus’taki ulaşımda geçici bir aksaklığa neden olabileceği, ancak çalışmaların tamamlanmasının ardından trafik akışının normale döneceği belirtildi.

Kaynak: Devrim Kartal