TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünden
     BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ                :MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ                 :BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
     İHALE TARİHİ                             :27.06.2024
     İHALE SAATİ                               :14:00
     İHALE YERİ                                :BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SALONU

SATIŞ İHALESİ YAPILACAK TAŞINMAZLARIN
Sıra
No
Taşınmaz No İli İlçesi Mahallesi Ada Parsel Yüzölçümü
(m²)
 Payı Cinsi İmar
Durumu
Tahmini
Satış Bedeli
(TL)
Geçici
Teminat
Bedeli (TL)
İhale Tarihi İhale Saati
1 MERSİN BOZYAZI MERKEZ 0 2562 2,820.00 Tam Karğir
Bina ve
Arsa
Resmi Kurum 40.500.000,00 1.215.000,00 27/06/2024 14:00
  1. Yukarıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen Orman Genel Müdürlüğü'e ait olan taşınmaz mal satış ihalesi, hizasında gösterilen tarih ve saatte, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve OGM Taşınmazların İdaresi Hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca KAPALI TEKLİF (ARTTIRMA) USULÜ ile 27.06.2024/Perşembe günü saat 14:00'de belirtilen tahmini bedel üzerinden peşin bedelle veya % 50'si peşin kalan % 50'si iki eşit taksitle Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü ihale salonunda satışı yapılacaktır.
  2. İhaleye katılmak için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ve OGM Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde İhale Şartnamesinde açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve  a)Gerçek kişilerin; Yasal yerleşim yeri belgesi (İkametgah ilmuhaberi) ile Nüfus kayıt örneği veya arkalı-önlü nüfus cüzdanı fotokopisi, Tebligat için Türkiye'de adres göstermek. b)Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belge,Ortak Girişim olması halinde usulüne uygun Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile İştirak edenlerin Noter tasdikli imza sirkülerini; c)Geçici Teminata ilişkin belge, (Geçici Teminat Makbuzu, Mevduat veya Katılım Bankalarının verecekleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre düzenlenmiş ve İlgili Banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de gösterildiği süresiz Teminat Mektubu, Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler)' Komisyon Başkanlığına vermeleri veya Nakdi olarak yatıracakları teminatı Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünün TC Ziraat Bankası A.Ş. Bozyazı Şubesindeki TR09 0001 0007 9333 5660 7250 01 No.lu hesabına ihale saatine kadar yatırmaları gerekmektedir. d)Şartname satın almak ve her sayfasını imzalamak suretiyle İhale Komisyonu'na teslim etmek zorundadırlar. Yukarıda istenilen belgeleri ihalesaatinden önce ihale Komisyon Başkanlığı'na dosya halinde vermek mecburidir.Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  3. İhale işlem dosyası, şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Müdürlüğümüz İhale biriminde görülebilir ve Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünün TC Ziraat Bankası A.Ş. Bozyazı Şubesindeki TR09 0001 0007 9333 5660 7250 01 No.lu hesabına 200,00 TL dosya bedeli yatırılarak satın alınabilir.
  4. Taşınmaz, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğüne müracaat halinde taliplilere idare görevlilerince gösterilecektir.
  5. İhale ve satıştan doğacak bütün vergi, resim harç ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, ödenmesi gereken tüm vergiler ve KDV ihale  edilene aittir.
  6. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup satışa ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.
  7. Daha fazla bilgi için Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü İhale birimine başvurulabilir
  8. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.Komisyonun ihaleyi yapmama kararı kesindir.

1-İdarenin:
 a) Adresi : Beyreli Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı, No: 16 - 33830-Bozyazı/MERSİN  b)Telefon : 0324 851 31 47
İLAN OLUNUR

#ilangovtr Basın No ILN02048031