Kültür Sanat

Terzi 3. Sezon yayınlandı mı?

Netflix’in en sevilen dizileri arasın​​​​​​​da yer alan Terzi dizisinin 3. Sezonu yayınlandı mı? Bu sezonun konusu ne olacak? İşte merak edilen tüm sorular…

Abone Ol

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül gibi oyuncuların yer aldığı dizi izleyiciyle buluştu.

Terzi dizisi 3. sezon tüm bölümleri yayına girdi. Netflix platformunda yer alan Terzi dizisi 3. sezon geldi. 1 ve 2. sezonun ardından hayran kitlesi iyice genişleyen Terzi dizisinin 3. sezonunda yaşanacak gelişmeler merak edildi. Bir oturuşta Terzi 3. sezon bitirmek isteyen izleyiciler final sezonuna başladı. Netflix en sevilen diziler arasında yer alan Terzi dizisinin 3. sezonla final yapacağı öğrenildi. Yeni sezonda büyük aşkı Esvet için Londra’dan geri dönen Peyami ile Dimitri’nin savaşı izlenmeye değer oldu. Peyami, Esvet ve Dimitri arasında yaşanan olaylar üçgeninde yaşanacakları merak edenler Netflix ekranına koştu.

Terzi 3. Sezon yayına girdi. Günlerdir merak edilen Terzi final sezon yayınlandı. 8 bölümün yer aldığı Terzi 2. sezon son bölümde Dimitri acı veren bir çocukluk yadigarını paramparça etti. Anne babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Peyami ise nihayet yeni koleksiyonunu sundu. Gala gecesine yıllar sonra ilk kez gördüğü annesini çıkaran Peyami son bölümde herkesi duygulandırdı. Annesi ile akıl geriliği olan babası Mustafa arasında yaşanan her şeyi öğrenen Peyami’nin babaannesi Sülün hanıma öfkesi arttı. Geçmiş ve bugün arasında sıkışıp kalan Peyami çareyi Esvet’ten uzaklaşmakta buldu. Terzi 3. sezonda ise Peyami ile Esvet tekrar buluştu. 3 Kasım cuma gününden itibaren Netflix platformunda yer alacak Terzi 3. sezon kaçırmayın. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül gibi isimlerin yer alıyor.