Yurttan

TİP ÜYELERİ AKKUYU’YA KARŞI ALANLARDA

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü Gülnar’da yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali reaktörünün çalışmaya geçmesi için izinlerin verilmesi nedeniyle basın açıklaması yapacak.

Abone Ol

“Ekosistemi ve yaşamlarımızı yok etmenin eşiğine getiren, bizleri enkaz altında bırakan, yangınlara dahi müdahale edemeyen bu iktidarın rant uğruna canlı yaşamını hiçe saymasına geçit yok diyoruz” diyen TİP Mersin İl Örgütü üyeleri Akkuyu’ya karşı olduklarını ve bunu alanlarda bir kez daha haykırmak için Özgür Çocuk Parkı’nda bir araya gelecek.

Akkuyu Nükleer Santral reaktörünün çalışmaya geçmesi için izinlerin verildiği geçtiğimi günlerde ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine basın açıklaması düzenleyen TİP Mersin İl Örgütü üyeleri herkesi bu projeye karşı çıkmaya davet etti. Konu üzerine basın açıklaması düzenleyecek parti, “Ekosistemi ve yaşamlarımızı yok etmenin eşiğine getiren, bizleri enkaz altında bırakan, yangınlara dahi müdahale edemeyen bu iktidarın rant uğruna canlı yaşamını hiçe saymasına geçit yok diyoruz” dedi.

Basın açıklamasının 15 Aralık günü (bugün) saat 12:30’da Özgür Çocuk Parkı’nda yapılacağı duyuruldu.