Tuğçe Dokumacı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda şehrin ekonomik dinamizmi ve başarılarına vurgu yaptı. 
Mersin'in Türkiye ekonomisindeki önemine dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin en büyük 1.000 sanayi kuruluşu arasında Mersin'den 18 sanayi kuruluşunun yer aldığını belirterek, bu durumun Mersin'in sanayi potansiyelinin gücünü gösterdiğini ifade etti. 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Mersin ziyareti ve yapılan toplantı, şehrin ekonomik ve endüstriyel potansiyelinin ulusal düzeydeki yansımalarını gözler önüne serdi. 
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda katıldığı toplantıyı sosyal medya hesabında paylaşan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Akdeniz’in incisi Mersin’deyiz. Mersin; ülkemizin önde gelen tarım, sanayi, ticaret, eğitim ve turizm kenti. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Türkiye’nin en büyük 1.000 sanayi kuruluşu arasında Mersin’den 18 sanayicimiz var. Mersin’in başarıları ile gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin

G T Kri I X E A A Of Wp

Kaynak: Tuğçe Dokumacı