TSK'nın ateş gücünün sergilendiği, 'Ateş Serbest- 2023 Tatbikatı' gerçekleştirildi. Faaliyette, TSK envanterinde bulunan silah sistemlerinin 50'si sergilenirken, 42 silah sistemi ise aktif olarak atışlarda kullanıldı.

TSK'dan dev tatbikat: Akıncı TİHA göz doldurdu!

Alışverişlerde Fiş ve Fatura İhmaline Yüksek Cezalar Geliyor Alışverişlerde Fiş ve Fatura İhmaline Yüksek Cezalar Geliyor

İlki 2014 yılında yapılan 'Ateş Serbest-2023 Tatbikatı', Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

TSK'dan dev tatbikat: Akıncı TİHA göz doldurdu!

TSK'nın ateş gücünü göstererek, caydırıcılık sağlamayı, envanterindeki silahların hedefteki etkisini göstermeyi ve kuvvetler arası ateş desteğinin koordinasyonunu geliştirmeyi amaçlayan ortak faaliyete, Kuvvet Komutanlıkları ve Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli katıldı. Faaliyeti ayrıca 388 subay ve astsubay, temel kursiyer ile 506 askeri öğrenci izledi.

Editör: Haber Merkezi