Gündem

Türkan Şoray Kültür Merkezi`nde yeni sezon başlıyor

Muratpşa Belediyesi'nin Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde yeni sezon başlıyor. Kültür merkezi, eylül ayında 2 konser, 3 stand-up gösterisi ve tiyatro, 1 söyleşi ve 12'nci Uluslararası Antalya Gitar Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

Abone Ol

Antalya`nın kültür ve sanat hayatına farklı ve yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi`nde yeni sezon 9 Eylül Cumartesi piyanist, şef ve besteci Murat Ömür Tuncer`in 'Universe Project` konseriyle başlayacak. Projenin lansman konserinde Yasemin Mori, Onur Özdemir ve AGA-B solist olarak yer alacak. Direktörlüğünü Cansu Köksal ve video yönetimini Milimaudio`nun yaptığı Universe Project, saat 20.00`de başlayacak.
Türkan Şoray`da sezon 12 Eylül Salı, Vladimir Shulgin ve Medine Tugaseva konseriyle davam edecek. 14 Eylül Perşembe akşamı sahnede ise stand-up gösterisiyle Sergey Orlov olacak. 15 Eylül Cuma da sahnede kahkaha devam edecek ve stand-up gösteriyle Seda Yüz, Antalyalılarla buluşacak.
Yeni sezonun ilk tiyatro gösterisi ise 2022`de Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri`nde Pınar Güntürkün`e 'En Başarılı Kadın Oyuncusu` ödülünü getiren 'Herkes Kocama Benziyor` olacak. Oyun, 16 Eylül Cumartesi sahnelenecek. 19 Eylül`de Ferit Aktuğ, Giray Mert Özdenoğlu ve Sarp Bozkurt`un oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Münasebetsiz` sahnede olacak. 28 Eylül`de ise Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır`ın oynadığı 'Ruh Öküzüm` isimli tiyatro, 29 Eylül`de ise stand-up gösterisiyle Kemal Ayça, Türkan Şoray Kültür Merkezi sahnesine misafir olacak. Etkinlik biletleri Türkan Şoray Kültür Merkezi gişilerinden satın alınabilcek.
Kültür Merkezi, bu yıl 21-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 12`nci Uluslararası Antalya Gitar Festivali`ne de ev sahipliği yapacak. Muratpşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği`nce düzenlenen festival ücretsiz olarak takip edilebilecek. Antalya`nın Şarampol semtinden Berlin Kreuzberg`e uzanan büyüme hikayesin anlattığı 'Burası Şarampol Radyo` isimli kitabıyla tanınan Şükran Yiğit de 'Okur Yazar Antalya` etkinliği çerçevesinde eylülde Türkan Şoray`da olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşi, 26 Eylül Salı saat 13.30`da gerçekleşecek.