Türkiye’nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Universe Türkiye 2024’ün galibi belli oldu. Almanya doğumlu, 20 yaşındaki Ayliz Duman, yarışmada birinci seçilerek tacın sahibi oldu. Duman, güzelliğiyle olduğu kadar sosyal medyada estetik tartışmalarıyla da gündeme oturdu.

SOSYAL MEDYADA ESTETİK İDDİALARI

Yarışmanın hemen ardından sosyal medyada estetik iddiaları dolaşmaya başladı. Birçok kullanıcı, Duman’ın doğuştan güzel olmadığını, estetik operasyonlar geçirdiğini iddia etti. Ancak Duman, bu iddialara yanıt vermekte gecikmedi. Çocukluk fotoğraflarını paylaşarak, güzelliğinin tamamen doğal olduğunu gösterdi.

"HER ŞEYİM DOĞAL"

'Siyah Kalp'te Büyük Yüzleşme: Şansalanlar Konağında Derilim Tırmanıyor 'Siyah Kalp'te Büyük Yüzleşme: Şansalanlar Konağında Derilim Tırmanıyor

Estetikle ilgili çıkan dedikodulara Aramızda Kalmasın programında açıklık getiren Duman, “Sadece 18 yaşında dudak dolgusu yaptırdım. Bunun dışında hiçbir estetik operasyonum yok,” ifadelerini kullandı. Güzelliğiyle ilgili olumlu ve olumsuz birçok yorum aldığını belirten Duman, yüzdesel olarak yüzde 85 oranında olumlu geri dönüş aldığını dile getirdi.

MEXİCO CİTY’DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Miss Universe Türkiye 2024’ün galibi olarak taçlanan Ayliz Duman, 16 Kasım 2024'te Meksika’nın Mexico City şehrinde düzenlenecek olan 73. Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Dünya sahnesinde Türkiye adına yarışmanın heyecanını ve gururunu taşıyan Duman, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

DUYGUSAL PAYLAŞIM VE ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARI

Yarışmanın ardından sosyal medya hesabından duygularını dile getiren Duman, bu özel geceyi unutulmaz kılan herkese içten teşekkür etti. Yarışma sonrası nostaljik çocukluk fotoğraflarını paylaşan güzel, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Bu paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kaynak: Haber Merkezi