1. Loki

Dizi, Marvel evreninin ünlü kahramanlarından Loki'nin hikayesini ekrana taşıyor. "Avengers: Endgame"de yaşananlardan sonrasının ele alındığı dizide Fesatlık Tanrısı Loki’nin maceralarına odaklanılıyor.

683161-697890158-ptts.png

2. Bodies

Kadınlar El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergiledi Kadınlar El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergiledi

Dört dedektif. Dört farklı dönem. Tek bir ceset. İngiltere'nin geleceğini kurtarmanın yolu, tarihin akışını değiştiren bir cinayeti çözmekten geçiyor.

httpsd1e00ek4ebabms-holi.png

3. Gen V

Dizide Gen V karışımıyla süper güçlere sahip olan gençlerin hikayesi anlatılıyor. Gen V, öğrencilerin tercihen kazançlı destekler alarak gelecek nesil kahramanları olmak için gittiği ve sadece genç süper kahramanların eğitim gördüğü prestijli Godolkin Üniversitesi'nde geçiyor.,

gen-v-2-od90.png

4. Zaman Çarkı

Robert Jordan'ın kitap serisinden uyarlanan dizi, sihrin var olduğu, ancak yalnızca bazılarının erişebildiği yüksek bir fantezi dünyasından geçen Moiraine adında bir kadının yolu beş genç erkek ve kadınla kesişir.

amazon-un-yuksek-butceli-dizisi-7jgl.png

5. Game of Thrones

Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvar'a kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyordu. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.

83361-725570035-an3n.png

6. Göremediğimiz Tüm Işıklar

Anthony Doerr'ın Pulitzer Ödüllü çok satan kitabından uyarlanan dizi, 2. Dünya Savaşı'nın son günlerinde görme engelli bir Fransız kızla bir Alman askerinin yollarının kesişmesini anlatıyor. 

goremedigimiz-tum-isiklar-fragma-oklp.png

7. Invincible

'Invincible', dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson'ın hikayesini konu ediyor.

whatsapp-image-2023-11-07-at-17-fais.jpg

8. Yaratılan

Osmanlı'nın son dönemlerinde geçen bu hikayede, dahilik ve delilik arasındaki bir hekimle tanışan hırslı bir tıp talebesi, yasaklı ve çok riskli bir deneye kalkışır.

yaratilan-cagan-irmak-netflix-di-0uqw.png

9. Friends

Popüler sitcom 1990'ların Manhattanı'nda iş hayatının, aşkın ve gündelik yaşamın zorluklarıyla uğraşan 20'li yaşlardaki altı arkadaşın maceralarını anlatıyor.

1440x810-cmsv2-d22957c8-04c5-574-k5sm.png

10. Lupin

Arsen Lüpen'in maceralarından esinlenen hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar.

whatsapp-image-2023-11-07-at-17-tttu.jpg

Kaynak: Haber Merkezi