Türk Hava Yolları, 2024-2025 Sezonunu Evinde Açıyor Türk Hava Yolları, 2024-2025 Sezonunu Evinde Açıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçları tamamlandı. Zorlu karşılaşmaların gerçekleştiği gecede gözler İspanyol takımları Real Madrid, Atletico Madrid ve Girona'ya çevrilmişti. Üç takımından sahadan mağlubiyetle ayrılması ise spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

'Kara gece'

İspanya'nın önde spor yayınlarından Marca, üç takımın aynı gecede yaşadığı mağlubiyeti 'kara gece' olarak manşete taşıdı. 

Gecenin karşılaşma sonuçları ise şöyle:

Girona-Feyenoord: 2-3
Benfica-Atletico Madrid: 4-0
Lille-Real Madrid: 1-0 

Arda Güler'in performansı yetmedi

Fransız ekibi Lille ile Decathlon Arena'da karşılaşan Real Madrid, tüm çabalara rağmen galibiyet elde edemedi. Karşılaşmanın 67. dakikasında oyuna giren Milli futbolcu Arda Güler'in çabası ise yetersiz kaldı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde 14 maç sonra ilk kez yenildi.  Lille'e galibiyeti getiren golü 45+2. dakikada penaltında Jonathan David kaydetti.

Aktürkoğlu ağları havalandırdı

Portekiz temsilcisi Benfica, sahasında, Atletico Madrid'i konuk etti. Karşılaşmada Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de sahaya çıktı. Son haftaların çıkışta olan ismi Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın 13. dakikasında Benfica'yı öne geçiren golü kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi