Ahmet Sütcü

Bu özel gösteride, altın heykellerin göz alıcı performanslarıyla başlayacak olan etkinlik, interaktif çocuk şöleniyle devam edecek. Küçük misafirler, süper kahramanlarla buluşacak, sevimli maskotlarımızla eğlenceli anlar yaşayacak ve mini clup danslı gösteride hareketli müziklerle coşku dolu bir atmosferde dans etme fırsatı bulacaklar.

Gözlerinizi büyüleyecek sihirbaz ve illüzyon şovları, izleyicileri şaşkına çevirecek, palyaçoların komik ve eğlenceli gösterileri ise kahkahalarla dolu anlar yaşatacak. Pandomim sanatçılarıyla birlikte, sessiz ama etkili bir iletişim kurarak, hayal gücünüzü harekete geçirecek performanslar sergilenecek.

Akdeniz Belediyesi'nden parklarda temizlik ve bakım seferberliği Akdeniz Belediyesi'nden parklarda temizlik ve bakım seferberliği

Eğlencenin yanı sıra, bu sirk gösterisi, aile bağlarını güçlendirecek, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak. Tüm gösteriler, renkli animasyonlarla desteklenecek ve izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Unutmayın, bu sirk gösterisi hayvansızdır, bu da demektir ki, daha sürdürülebilir ve etik bir eğlence anlayışını benimseyerek, doğa dostu bir yaklaşım sergilemektedir. Hem eğlenirken hem de çevre bilincini artırmak için bu muhteşem etkinliğe katılmak üzere sizleri Tarsus’ta bekliyoruz!

Ailenizle birlikte eğlence dolu bu dünya turuna katılmak, hayal gücünüzü serbest bırakmak ve harika anılar biriktirmek için tarihleri takvimlerinize not edin. Ulusal Antarktika Sirki gösterisinde buluşalım, renkli ve eğlenceli bir yolculuğa çıkalım!

Kaynak: Ahmet Sütcü