Adana'da geçen aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan dizi oyuncusu Ulaş Ünal, bu kez uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Mardin'de 4 Yaşındayken Kaybolan Ecrin'den 9 Yıldır Haber Alınamıyor Mardin'de 4 Yaşındayken Kaybolan Ecrin'den 9 Yıldır Haber Alınamıyor

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde operasyon düzenledi.
sifir-bir-oyuncusu-uyusturucu-ticaretinden-tutuklandi-1879
Operasyonda, kentte Sıfır Bir dizisiyle tanınan ve Kıyma isimli dizide de rol alan Ulaş Ünal ve yanındaki Semih Ç. ile Süleyman Ö.'yü yakaladı. Şüphelilerin üst aramasında satışa hazır 2 pakette 1,1 sentetik kannabinoid ve 2 sentetik hap ele geçirildi.

Gözaltına alınıp emniyete götürülen şüphelilerden Ünal'ın ifadesinde, "Uyuşturucuyu kendim kullanıyorum. Üzerimde sadece hap taşırım" dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ünal ve Semih Ç. tutuklanırken; Süleyman Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana-Sifir-Bir-dizi-oyuncusu-uyusturucu-saticisi-oldugu-iddiasiyla-gozaltina-alindi-780x470

Öte yandan Ulaş Ünal'ın, geçen aylarda Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklandığı, kısa süre önce serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi