Eğitim

Vali Pehlivan Çilek'te Öğretmenlerle Buluştu: Eğitimde Gelecek Vizyonu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi'nin Çilek Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi.

Abone Ol

Kadri Duman

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi'nin Çilek Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim sistemi ve gelecek dönem planları hakkında öğretmenlerle istişarede bulunan Vali Pehlivan, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından bu anlamlı buluşmayı fotoğraflarla paylaştı.

Vali Pehlivan, "Akdeniz İlçemizin Çilek Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan İlkokulumuzu ziyaretimizde öğretmenlerimizle bir araya geldik, toplantı gerçekleştirdik. Kıymetli Öğretmenlerimizle eğitim öğretim hizmetlerinin bugünü ve yarınlarını konuştuk, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için sürdürülmekte olan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık ve fikir alışverişinde bulunduk." notunu düştü.

Toplantıda, eğitim sisteminin mevcut durumu ve geleceğe yönelik planlamalar ele alındı. Vali Pehlivan, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyerek, eğitimin kalitesini artırmak adına yapılan çalışmaları ve projeleri değerlendirdi. Eğitim öğretim hizmetlerinin geliştirilmesi için öğretmenlerle yapılan bu tür istişarelerin önemine vurgu yapan Vali Pehlivan, öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için tüm tarafların ortak çalışmasının gerekliliğini belirtti.

Mersin Valisi, ziyaretlerinin eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip etmek ve öğretmenlerle sürekli iletişim halinde olmak amacıyla devam edeceğini ifade etti.