Tuğçe Dokumacı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, özel bir bayram ziyareti için Mezitli İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi'ne gittiler. 2020 yılında İdlib’te gerçekleşen saldırı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Mehmet Muhammed Akay’ın ailesine taziye ve tebriklerini iletmek üzere ziyaret gerçekleştirildi.

Mersin Pera Sahne'de Yunus Emre Gündüz ile Eğlenceli Bir Gece Mersin Pera Sahne'de Yunus Emre Gündüz ile Eğlenceli Bir Gece

Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet, şehidimiz Mehmet Muhammed Akay’ın annesi Kezban Akay ve babası Osman Akay ile görüştü. Ziyarette, Şehit Akay ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Vali Pehlivan, Osman Akay'a Babalar Günü'nü kutlarken, aynı zamanda Kurban Bayramı dolayısıyla aileye tebriklerini sundu. Şehidimizin annesi Kezban Akay’a Türk Bayrağı takdim edildi, bu anlamlı hediye ile şehidimizin anısının yaşatılması vurgulandı.

G Q R Kbbr X A A A0Yty

Ziyarete, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Recep Bozkuş ve Atatürk Mahalle Muhtarı Badegül Kaptan da katıldı. Vali Pehlivan, ziyaret sonunda tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anarak, ailelere sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı