Özel Haber

Vali Pehlivan, Şehit Polis Memuru Ümit Türkmen’in Ailesini Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Hakkari’de şehit düşen Polis Memuru Ümit Türkmen’in ailesini ve Şehit Türkmen’in kabrini ziyaret etti.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 1998 yılında Hakkari İl Jandarma Komando Onbaşı olarak görev yaparken bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan Polis Memuru Ümit Türkmen’in ailesini ziyaret etti. Ziyaret, Toroslar İlçesi Kayrakkeşli Mahallesi’nde bulunan Hacgediği’nde gerçekleşti.

Vali Pehlivan, şehidin annesi Fatma Türkmen ve babası Kerim Türkmen ile birlikte Şehit Ümit Türkmen’in kabrini ziyaret etti. Kabristanda Şehit Ümit Türkmen ve bütün şehitler için dualar edildi.
Ziyaret sırasında Vali Pehlivan, şehidin ailesine , şehidin anısına ve vatan için gösterdikleri fedakarlık için bir hürmet işareti olarak Türk Bayrağı takdim etti.

Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, İlçe Müftüsü, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı da Vali Pehlivan’a ziyaretinde eşlik etti. Ziyarette, şehidin ailesiyle bir araya gelinerek şehitlerin aziz hatıraları yâd edildi.