Gamze Nur Yavuz

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar Akbelen Mahallesi'ndeki Mersin Şehitliği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından bu anlamlı ziyaretin fotoğraflarını paylaşan Vali Pehlivan, şehitlerimizin anısına saygı ve minnettarlık ifadelerini dile getirdi.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret

GDv9dXSXUAAHD02

Vali Pehlivan, yaptığı açıklamada, "Her Şehit haberi geldiğinde içimiz yanıyor, ocaklarımıza ateş düşüyor. Milletçe biliyoruz ki, tam bağımsızlığımızın, huzurumuzun, bugünümüzün ve yarınlarımızın teminatıdır kahraman Şehitlerimiz" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle şehitlerin ülkenin bağımsızlığı ve huzuru için verdikleri mücadelenin önemine dikkat çekti.

Vali Pehlivan ayrıca, "Şehadeti en büyük şeref olarak gören necip milletimiz ve güçlü devletimiz karşısında; şer odakları, terör örgütleri ve terör örgütlerini maşa olarak kullananlar, bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da ülkemize diz çöktürme hedeflerine asla ulaşamayacaktır, hüsrana uğramaya devam edecektir" diyerek, ülkenin kararlı duruşunu ve şehitlerin fedakarlığının önemini vurguladı.

GDv9dXSXsAAqQxf

Ziyaret sırasında, "Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun!" dileklerini paylaşan Vali Pehlivan, şehitlerin anısına duyduğu saygı ve minnettarlığı ifade etti.

Kaynak: Gamze Nur Yavuz