Tuğçe DOKUMACI

Vatan Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı matbaa emekçisi Murat Ünsal oldu. ‘Yaşadığımız kente sahip çıkma zamanı’ diyen aday Ünsal, “Tarsus seçeneksiz değildir, vatan partisi var. Rantçı değil, halk belediyeyi biz yapacağız. Hizmet için geliyoruz” diye konuştu.

“HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Vatan Partisi Tarsus adayını tanıttı. Aday Murat Ünsal Partilerle birlikte basının karşına çıktı. Tarsus’un seçeneksiz olmadığına vurgu yapan Ünsal, “Yaşadığımız kente sahip çıkma zamanı. Tarsus seçeneksiz değildir, vatan partisi var. Rantçı değil, halk belediyeyi biz yapacağız. Hizmet için geliyoruz” dedi.

Matbaa emekçisi Ünsal şöyle devam etti, “Böyle bitmez diyenlere sesleniyorum; yerel seçimlerde sistemin önümüze duvar kurarak ördüğü seçim barajları yoktur. Önümüzdeki zor günleri aşmak için Vatan Partisi’ne ihtiyaç vardır.  Son 40 yıldır Tarsus hak ettiği yerden uzaktır. Adam kayırmacılık, biatçılık, kamu yararı değil rantı gözeten, çıkar çetelerine dur demenin zamanıdır. Dışarıdan dayatılan ekonomik sistem, içinde yaşadığı kenti başta sanayi olmak üzere çökertmiştir. Devletin borçlanmasıyla birlikte belediyelerimiz de borç altındadır.

“VATAN PARTİSİ İLE MÜMKÜN!”

Başkan Turgut'tan 51. Silifke Festivaline Davet Başkan Turgut'tan 51. Silifke Festivaline Davet

Denize yakın olmakla birlikte içerisinde yaşayanların denize uzak olduğu başka bir şehir yoktur. 14 km’lik uzunluğu, içerisinde çeşitli mineraller bulunduran, beyaz kumu ile birlikte ayrı bir kumsal özelliği olan başka bir kent yoktur. Tarsus-Kazanlı sahil bandı 1995 yılında turizm bölgesi ilan edilmiştir. 20 senedir atıl durumda bekletilmektedir. Kıyılarımıza turizm yatırmaları vaadi ile teşvikler alarak oraları parselleyenler tek bir çivi çakmadan pusuda bekliyorlar. Kıyılar kamunundur. Halkın kullanımına açıktır. Oralara yapılacaklar gençlerimize iş, esnafımıza bereket, civarındaki köylülerimize hayat getirmelidir. Vatan Partisi ile birlikte burayı sanayi ve turizm kenti haline getirmek mümkündür ve bir şanstır.

“GELİN TARSUS’U TURİZM MERKEZİYLE İKİNCİ ANTALYA YAPALIM”

Büyükşehir yasası ile mahallelere dönüştürtülen köylerin imar yasası değişikliğiyle birlikte ortak olarak parçalanan tarım arazilerinin rantçıların iştihanı kabartmaktadır. Bu sorun kenar mahallelerimizde talan yol açmıştır. Tarımsal üretim yapılacak topraklarda büyükşehir derebeyliğine son verecek tek irade Vatan Partisinin içinde olduğu milli hükümet ile gerçekleşecektir. Hepimizin özlemini çektiği Tarsus uzak değildir. Gelin Tarsus’u turizm merkeziyle ikinci Antalya yapalım.”

Whatsapp Image 2024 02 21 At 09.37.56 (1)

Muhabir: Tuğçe Dokumacı