AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı'nın katılımıyla, Kargıpınarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan için destek çağrısında bulunan Kıratlı, açılışta yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Etkinlik, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP Erdemli İlçe Başkanı Cevat Şahin, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, Ülkü Ocakları temsilcileri ve Gençlik Kolları Başkanları'nın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

G H92P K1 W Q A A K M Q Z

Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor

Ali Kıratlı, sosyal medya hesabından paylaştığı açılış görüntülerinde, "Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan, Cumhur ittifakı Erdemli Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Kara ve diğer değerli temsilcilerimizle Kargıpınarı SKM açılışımızda kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

Açılışın mitinge dönüşen atmosferi, Kargıpınarı sakinlerinin heyecan ve coşkusunu yansıttı. Kıratlı, "Kargıpınarlı hemşerilerimizin coşkusu görülmeye değerdi. Kargıpınarı kararını vermiş. Bizleri bağırlarına basan kıymetli hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum." diyerek, vatandaşların gösterdiği ilgi ve destek için minnettarlığını dile getirdi.

Kaynak: İmece Gazetesi