Gündem

'Yarım kalanı tamamlamaya geliyorum’

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükşehir’e aday adayı olduğunu duyuran Serdal Kuyucuoğlu gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükşehir’e aday adayı olduğunu duyuran Serdal Kuyucuoğlu gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Partililerde de vatandaşlardan da yoğun bir talep aldığını söyleyen Kuyucuoğlu bu talepleri geri çevirmemek adına ve ‘değişim’ için Büyükşehir’e yeniden talip olduğunu ifade etti.

26. Dönem CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu İmece Gazetemize ziyarette bulundu. Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyükşehir’e talip olan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, genel başkanlıkta olduğu değişim gibi ‘Mersin’de de değişim’ mottosu ile yola çıktığını söyledi. 
Seçimlere az bir süre kala Mersin’de de siyaset hareketlendi. Aday adaylığı için yoğun bir talep aldığını söyleyen Kuyucuoğlu, demokratik bir seçim ortamının olması gerektiğinin altını çizdi. 
‘Yarım kalanı tamamlamaya geliyorum’ diyen Kuyucuoğlu değişim vurgusu da yaparak, “Değişim her şey için, her alan için gereklidir. Biz işi biliyoruz. Kimseyi kötülemiyoruz. Vahap Bey de devam etmek istiyor. Herkesin yolu açık olsun. Ama nasıl ki genel merkezimizde değişim istendi ve olduysa Mersin’de de değişim isteniyor. Vatandaşlardan duyduklarım, gördüklerim, dinlediklerime göre. Demokratik yollarla seçime kadar gidilirse her şey yolunda gider ve Mersin’i yeniden kazanırız ve Mersin kazanır” diye konuştu.