Özel Haber

Yeni MİY Sezonun İlk İç Saha Maçında Üzgün

Yeni Mersin İdman Yurdu, Motolux 68 Aksarayspor karşısında 3-1 mağlup olarak evinde sezonun ilk iç saha maçında da galibiyetle tanışamadı. Sezonun üçüncü maçında ise Arnavutköy Belediye Spor ile mücadele edecek.

Abone Ol

Devrim Kartal

Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde oynadığı sezonun ilk maçında Motolux 68 Aksarayspor'a 3-1 mağlup olarak sahadan üzücü bir sonuçla ayrıldı. Bu mağlubiyet, takımın bu sezonki ikinci yenilgisi oldu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşan Yeni MİY, 2-0'lık skorla mağlup olmuş ve sezonu puansız açmıştı.

Sezonun iki maçını da kaybeden Yeni Mersin İdman Yurdu, taraftarlarının beklediği galibiyeti henüz elde edemedi. Yeni MİY’in teknik ekibi ve futbolcuları, galibiyet serisine başlamak için önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu, sezonun üçüncü maçında 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 16.30’da Arnavutköy Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Evinde galibiyet arayan Mersin ekibi, bu maça odaklanarak sezonun ilk üç puanını almayı amaçlıyor.