Yenişehir Belediyesi'nden Güçlü Eğitim: 'Çağımızın En Büyük Suçları ile Mücadele' Yenişehir Belediyesi'nden Güçlü Eğitim: 'Çağımızın En Büyük Suçları ile Mücadele'

Tahir Karaman

18 Ekim tarihinde saat 19:30'da Yenişehir Belediyesi Nikah Salonu’nda, "Oz Büyücüsü" tiyatro oyunu, aileler ve çocukları bekliyor. 3 yaş ve üzeri için uygun olan bu büyüleyici gösterinin süresi 50 dakika.Atlas Yapım Farkıyla Hun Çocuk Tiyatrosu oyuncularının sahneye taşıdığı bu klasik hikaye, küçük Dorothy ve sadık köpeği Toto’nun, büyülü Oz diyarında başlayan unutulmaz yolculuğunu anlatıyor. Hayal gücünüzü zorlayacak, dostluk, cesaret ve kalbin gücünü öğretecek bu hikaye, Sarı Tuğla Yolu boyunca Korkuluk, Teneke Adam, Korkak Aslan, Bay Marvel, Oz Büyücüsü ve Kötü Cadı ile dolu bir macerayı izleyicilere sunuyor.

Renkli kostümler, büyüleyici dekorlar ve akılda kalıcı şarkılarla dolu olan bu gösteri, çocuklarınıza unutulmaz anılar bırakacak. Dorothy’nin eve dönüş yolculuğunda yaşadığı maceralar, kahkahalarla dolu anlar ve değerli derslerle dolu bir hikaye sizleri bekliyor.

Kaynak: Tahir KARAMAN