Bebekler İçin Oyuncak Seçimi: Doğal mı, Sanal mı? Bebekler İçin Oyuncak Seçimi: Doğal mı, Sanal mı?

Kadri Duman

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle, doğaseverleri ve yürüyüş tutkunlarını, 1 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne davet ediyor. "Yenişehir’de Hareket Zamanı" temalı bu etkinlik, katılımcıları Kocahamzalı'dan başlayıp Çukurkeşlik'te son bulacak 5.5 kilometrelik güzergahta buluşturacak.

Etkinlik sabah 09:00'da başlayacak, ancak katılımcılar için Yenişehir Belediyesi Ana Bina önünden saat 08:00'de servis kalkacak. Bu organizasyon, Yenişehir Belediyesi ve Mersin Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün düzenlediği çeşitli sosyal etkinliklerin bir parçası olarak, bölge sakinlerini doğa ile buluşturmayı ve toplum içinde sağlıklı yaşam bilincini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Doğa yürüyüşüne katılacaklar, hem fiziksel aktivite yapma hem de doğanın tadını çıkarma fırsatı bulacaklar. Etkinlik, tüm yaş gruplarına açık olup, katılımcılar arasında sosyal bağları güçlendirmeyi ve stres atmayı hedefliyor. Yürüyüşe ilgi duyanlar için daha fazla bilgi ve iletişim için Yenişehir Belediyesi'nin sağladığı telefon numaraları afişte yer almaktadır.

Yenişehir Belediyesi ve Mersin Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu tür etkinliklerle toplumun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek, hem sosyal bağları kuvvetlendirmekte hem de bireylerin doğa ile iç içe olmasını sağlamakta büyük bir rol üstleniyor. Bu etkinlik, şehir yaşamının getirdiği stresten uzaklaşmak ve doğa ile yeniden bağ kurmak isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor.

G Nstpw X W U A Aj5Zo

Kaynak: Kadri Duman