Gündem

Yenişehirliler Özyiğit'ten memnun 

Yenişehir Belediyesi'nde mevcut başkan Eczacı Abdullah Özyiğit'in çalışmaları Yenişehir'de yaşayan kesimin birçoğu tarafından beğeniliyor. Yenişehir'de eksik görmeyen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Abone Ol


HABER: Rabia ARSLAN /Meryem KARADAĞ
Mersin'in Yenişehir İlçesi'nde Belediye Başkanı olan Eczacı Abdullah Özyiğit'in önümüzdeki dönemde de bu görevinin devamlılığını sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu. Yenişehir halkı Özyiğit'ten memnun olduğunu ve Yenişehir'le ilgili pek bir eksik olmadığını söyledi. Yenişehir'in Akkent Mahallesi'nde ikamet eden Sakine Özben, genel olarak memnun olduğunu ama yol çalışmalarının zamanlamasıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu söyledi.


'GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'
Yenişehir Belediyesi'nden memnuniyetini dile getiren Yusuf Yılmaz, 'Yenişehir Belediyesi'nden çok memnunuz, görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Çevre konusunda olsun, çeşitli faaliyetler konusunda olsun birçok konuda iyi bir belediyeye sahibiz. Yani genel itibari ile beğeniyorum. Nasıl beğenmeyim ki hizmet ediyor. Yenişehir Belediyesi'ni başarılı buluyorum' ifadelerini kullandı.


'YENİŞEHİR BELEDİYE YÖNETİM SİSTEMİNİ BEĞENİYORUM'
Yenişehir Belediyesi'ni beğenip desteklediğini belirten ve birkaç öneride bulunan Serkan Aymaz, 'Genel itibari ile Yenişehir Belediye yönetim sistemini beğeniyorum. Farkındaysanız genel dedim çünkü her belediyenin bir eksikliği vardır. Ben Yenişehir Belediyesi'nde çocuklarımıza gençlerimize yönelik bir çalışma ne yazık ki göremiyorum. Bir İngilizce kursu olur, müzikal kurs olur her neyse artık. Bu ve benzeri etkinlikler görmek istiyoruz' diye konuştu.


'VAHAP BEYİ DE SEVİYORUM AMA BİR ABDULLAH ÖZYİĞİT ETMEZ'
Belediyeyi beğendiğini ama yol çalışmaları konusunda zamanlama anlamında bir yanlışlık olduğunu düşünen Sakine Özben, 'Yenişehir'i yeniden inşa eden bir başkana sahibiz her anlamda ilçemizden memnunuz, küçük aksaklıklar olur. Bunlardan birisi yol çalışmaları. Çok zamansız yapıyorlar bu sıcak günlerde hiçbir şeye tahammülümüz yok bir de yol dolanıyoruz. Ama normaldir hangi belediyede olmaz ki eksiklik. Ben çalışıp görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Belediyemizden, Abdullah Özyiğit'ten gayet memnunuz. Yani hatta şöyle söyleyebilirim. Genelde Mersin'de kime sorsanız belediye başkanları arasında Vahap beyi beğenir. Vahap beyi de seviyorum ama bir Abdullah Özyiğit etmez. Abdullah beyin aslında kızdığım tek bir noktası var tekrar altını çizerek söylemek istiyorum; o da yol çalışmalarının zamanlamasında yanlışlık var. Zaten havalar sıcak tahammülümüz yok. Bir de yol dolandırıyorlar' şeklinde konuştu.