Yaşamı Zehir Eden Fabrikalar TBMM'ye Taşındı Yaşamı Zehir Eden Fabrikalar TBMM'ye Taşındı

Kadri Duman

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen ve "Yüzyılın Projesi" olarak adlandırılan Aktif Yaşam Merkezleri projesi çerçevesinde, Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi tarafından organize edilen özel bir etkinlik gerçekleşti. Silifke Taşucu'nda düzenlenen yat gezisi, 60 yaş üstü 80 yetişkin ve refakatçilerini bir araya getirdi.

01Ee42Fd 14Bf 45E5 Aff3 B0Afefcb6749

Etkinlikte, katılımcılar denizde yüzme ve Türküler eşliğinde halay çekme fırsatı buldu. Mersin Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi Müdürü ve proje koordinatörü Mustafa Sarı, yetişkinlere yönelik sosyal aktivitelerin önemine değindi. Sarı, "Aktif Yaşam Merkezleri projesi kapsamında yetişkinlerimize güzel bir gün yaşatmayı amaçladık. Yetişkinlerimizin mutlu olması bizim için kıymetlidir," dedi.

2B2F0850 23E7 4199 Bd96 C1583896E8F6

Yetişkinlere yönelik bu sosyal aktiviteler yaz boyunca devam edecek. Program dahilinde yat gezisinin yanı sıra yayla gezileri, piknik ve çeşitli eğlenceler de planlanıyor. Bu etkinlikler, yaşlıların sosyal hayata katılımını artırma ve onlara keyifli zamanlar sunma amacı taşıyor.

Kaynak: Kadri Duman