Mersin İdman Yurdu Çeyrek Finalde! Mersin İdman Yurdu Çeyrek Finalde!

Ahmet Sütcü

Yenişehir Belediyesi, vatandaşlara yönelik yeni bir sosyal alanın müjdesini verdi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medya hesabı üzerinden, Forum AVM'nin güney bölgesinde yer alan ve uygun fiyatlarla hizmet verecek yeni belediye kafesinin açılışını duyurdu. Başkan Özyiğit, kafenin açılışını, ziyaret ederek ürünleri yerinde incelediği bir dizi fotoğraf ile birlikte paylaştı.

Başkan Özyiğit'in paylaşımında, "Forum AVM'nin güneyinde uygun fiyatlarla halkımıza hizmet verecek kafemiz açıldı." ifadelerine yer verildi. Ayrıca, Yenişehirlileri yeni açılan kafeyi ziyaret etmeye davet eden Özyiğit, kafenin kente hayırlı olmasını diledi. Bu yeni mekân, hem kaliteli hizmeti hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Yenişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu proje, bölge halkına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılması adına önemli bir adım olarak görülüyor. Kafe, aynı zamanda, vatandaşların bir araya gelip sosyalleşebilecekleri, kitap okuyup, çalışabilecekleri ya da sadece vakit geçirebilecekleri bir alan sunuyor.

419488201 18229143673268203 9218249618768805220 N

Kaynak: İMECE GAZETESİ