DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ramazan bayramının ikinci gününde önemli bir ziyaret için Siirt’e gitti. Siirt Milletvekili Sabahat Sarıtaş, Siirt Belediye Eşbaşkanı Sofya Alağaş ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Bakırhan, il örgütü binasında Siirt halkıyla bayramlaştı.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa Açıklaması: Tarih Verdi! Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa Açıklaması: Tarih Verdi!

Barış Anneleri ile bir araya gelen Bakırhan, sonrasında Siirt Belediyesi’ne geçti. Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'nin karşıladığı Bakırhan, belediye binasına girişinde alkışlar ve zılgıtlar eşliğinde halkla bayramlaştı. Bakırhan, belediyenin geçmiş dönemde yaşadığı zorluklara atıfta bulunarak, kent halkına teşekkürlerini iletti ve belediyenin kapılarının her zaman Siirt halkına açık olduğunu ifade etti.

Mezopotamya Haber Ajansı’nın aktardığına göre, Bakırhan belediyenin herkes için adil ve eşit hizmet üreteceğini vurguladı. DEM Parti lideri, “Bizler Şeyh Saidlerin, Seyit Rızaların torunlarıyız, adaletsizlik yapmayız. İnsanları diline, inancına göre ayırt etmeyiz” diyerek, herkese eşit hizmet sunma taahhüdünde bulundu.

Ayrıca Bakırhan, Kürt illerinde yaşanan seçim sorunlarına değinerek, halk iradesinin önemini vurguladı ve gelecek seçimlerde halkın daha da güçlü bir mesaj vereceğine inandığını belirtti. DEM Parti'nin, barış, adalet ve özgürlük temelleri üzerine hizmet etmeye devam edeceğini söyleyerek Siirt ziyaretini sonlandırdı.

Editör: Hayrettin Acar