Tuğçe Dokumacı

DEVA Partisi'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Dr. Güran Dinçer, yerel seçimlere günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mersin milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile birlikte basın mensuplarını ziyaret eden Dinçer, ardından seçim çalışmalarını Tarsus'ta sürdürdü.

Tarsus'ta yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını yürüten başkan adayı, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gazete ofislerini ziyaret etti. Dinçer, Tarsus'taki esnaf ziyaretleri sırasında da vatandaşlarla buluşarak, DEVA Partisi'nin projelerini anlattı. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Dinçer, Tarsuslu yurttaşlarla temas kurarak, 31 Mart seçimlerinde DEVA Partisi'ne destek istedi.

Bahar Alerjisine Karşı Etkili Yöntemler... Bahar Alerjisine Karşı Etkili Yöntemler...

Dinçer'in seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretler ve esnaf buluşmaları, seçim öncesi DEVA Partisi'nin Mersin ve Tarsus'ta görünürlüğünü artırmayı amaçlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayının, seçmenlerle doğrudan iletişime geçerek, yerel sorunlara dair çözüm önerilerini ve projelerini aktarması, seçim sürecinin can alıcı noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

DEVA Partisi'nin, yerel seçimlerde Mersin'de iddialı bir kampanya yürüttüğü ve seçmenlerle birebir temas kurarak, yerel yönetimde fark yaratacak projelerle öne çıkmayı hedeflediği görülüyor. Dr. Güran Dinçer ve ekibinin, seçim gününe kadar olan süreçte, seçim çalışmalarına aynı tempoda devam edeceği belirtiliyor.

Kaynak: İmece Gazetesi